Cosmetisch

Met de Quadrivas therapie kunnen plaatselijke vetophopingen goed worden verholpen. De speciale grepen van de Quadrivas therapie zorgen ervoor dat het weefsel wordt losgemaakt en de spieren aan het werk worden gezet. Het metabolisme in de spieren wordt aangejaagd en zorgt voor verbranding. Zo krijgen alle lichaamcellen weer de juiste voedingsstoffen en zuurstof die ze nodig hebben. Neemt spiermassa toe en vet en afvalstoffen worden door het lichaam opgeruimd. Het lichaam komt weer in goede conditie en krijgt haar oorspronkelijke vormen terug!

 

 

Meer weten over Quadrivas?

Word je van het kastje naar de muur gestuurd? Weet je huisarts geen raad met je klachten. Of heb je al vanalles geprobeerd zonder resultaat? Informeer dan eens naar Quadrivas Therapie:

Cellulite

Blokkades in vetweefsel zorgen voor deze bobbelachtige structuur van de huid. Ook wel sinasappelhuid genoemd.  Door een slechte doorbloeding worden afvalstoffen niet meer afgevoerd en onderliggend bindweefsel wordt ingekapseld.

Met de Quadrivas therapie komt de doorbloeding weer in goede conditie zodat het lichaam zelf de afvalstoffen kan afvoeren en de huid weer zichtbaar glad wordt.

Lees meer

Afslanken

Wij hebben het te goed! Eeuwenlang hebben wij moeten overleven met wat de natuur ons gaf. En dat was niet altijd evenveel.  Ons lichaam is gemaakt om te overleven dus alles wat het te veel krijgt zal worden opgeslagen. Daarom gaat aankomen zo gemakkelijk, maar afvallen o zo moeilijk!

Een goede doorbloeding is zeer belangrijk tijdens het afvallen omdat via het bloed alle afvalstoffen (waaronder afgebroken vet) afgevoerd worden. Tijdens een Quadrivas behandeling wordt het weefsel gemanipuleerd om het zo te ‘ontwarren’ en te ‘openen’. Op deze manier wordt ook de bloeddoorstroming in deze weefsels gestimuleerd zodat ze weer optimaal kunnen functioneren.

Lees meer