Afslanken

Wij hebben het te goed! Eeuwenlang hebben wij moeten overleven met wat de natuur ons gaf. En dat was niet altijd evenveel.  Ons lichaam is gemaakt om te overleven dus alles wat het te veel krijgt zal worden opgeslagen. Daarom gaat aankomen zo gemakkelijk, maar afvallen o zo moeilijk!

Een goede doorbloeding is zeer belangrijk tijdens het afvallen omdat via het bloed alle afvalstoffen (waaronder afgebroken vet) afgevoerd worden. Tijdens een Quadrivas behandeling wordt het weefsel gemanipuleerd om het zo te ‘ontwarren’ en te ‘openen’. Op deze manier wordt ook de bloeddoorstroming in deze weefsels gestimuleerd zodat ze weer optimaal kunnen functioneren. Tevens zorgt de activatie van de spieren ervoor dat er meer vetten afgebroken worden die door de aderen afgevoerd kunnen worden naar de lever en de nieren. Doordat de bloedvaten herstellen zal ook het metabolisme plaatselijk zorgen voor verlies van overgewicht.

Meer weten over Quadrivas?

Word je van het kastje naar de muur gestuurd? Weet je huisarts geen raad met je klachten. Of heb je al vanalles geprobeerd zonder resultaat? Informeer dan eens naar Quadrivas Therapie: