Doorbloedings klachten

Word je niet blij van een dagje winkelen? Kun je moeilijk lang staan?  Heb je het gevoel dat er duizenden mieren door je benen lopen? En kun je ’s nachts niet slapen vanwege de kramp in je benen? Heb je al van alles hebben geprobeerd om de conditie in je benen te verbeteren of om af te vallen op specifieke plekken (benen, billen en buik)? Of heb vaak last van terugkerende klachten, zoals lage rugpijn of rusteloze benen. Dan is er waarschijnlijk iets mis met je doorbloeding en daar is een oplossing voor.

 

Meer weten over Quadrivas?

Word je van het kastje naar de muur gestuurd? Weet je huisarts geen raad met je klachten. Of heb je al vanalles geprobeerd zonder resultaat? Informeer dan eens naar Quadrivas Therapie:

Bloed voert zuurstof en voedingsstoffen aan naar de cellen overal in het lichaam. Op de terugweg neemt het bloed allerlei afvalstoffen mee naar de lever en nieren zodat die afvalstoffen via de urine en ontlasting kunnen worden uitgescheiden. Leeftijd, eetgewoonten (verkeerde vetten en teveel suikers), te weinig beweging en aangeboren zwakte van de bloedvaten zijn er vaak de oorzaak van dat de doorbloeding, vooral in de haarvaten bij de organen, gewrichten en in de ledematen, vermindert. De bloedvaten verliezen hun elasticiteit en er zetten zich vetten af tegen de binnenkant van de vaatwand. Dat maakt de doorgang voor het bloed nauwer. Vooral vrouwen, merken dat in de benen. Die voelen dan gauw moe, pijnlijk en zwaar aan. Ze ontwikkelen overgewicht, cellulite, krijgen last van rusteloze benen en in ernstige gevallen ontstaan lymfe-oedeem, lipoedeem of spataderen. Of ze ontwikkelen ernstiger vormen van vasculaire insufficiëntie. Het is dus van levensbelang dat we onze bloedvaten zoveel mogelijk soepel en schoon houden. Een zeker verlies van elasticiteit en flexibiliteit komt onvermijdelijk met de jaren.