Pijnlijke spieren en gewrichtsklachten

We kunnen niet zonder onze spieren en gewrichten en een bluessure is snel opgelopen, zeker wanneer je regelmatig sport. Luister goed  naar je lichaam dan voorkom je verwaarlozing! In spieren kan zich namelijk afval ophopen, hierdoor wordt de doorbloeding geblokkeerd en gaan bewegingen stroever of worden ze pijnlijk.  Er is een verschil tussen het ontstaan van acute of chronische blessures. Acute blessures worden veroorzaakt door bijvoorbeeld een val, klap, botsing of verkeerde beweging. Vaak ontstaat dan een zwelling, kneuzing, scheuring, verstuiking of botbreuk. Een chronische blessure kan ook wel gezien worden als overbelasting,  een bepaalde beweging is dan herhaaldelijk verkeerd uitgevoerd en kan zorgen voor  overbelasting van een spier of pees.

 

Meer weten over Quadrivas?

Word je van het kastje naar de muur gestuurd? Weet je huisarts geen raad met je klachten. Of heb je al vanalles geprobeerd zonder resultaat? Informeer dan eens naar Quadrivas Therapie:

Blessures en de Quadrivas Therapie

Een goede doorbloeding is zeer belangrijk voor het herstel van je spieren en gewrichten na overbelasting. Met de Quadrivas therapie brengen wij de doorbloeding weer op gang waardoor het herstel van een blessure of overbelasting versneld kan worden. Door de Quadrivas therapie worden de spieren gestimuleerd waardoor er tijdens een periode van herstel geen spierkracht verloren gaan. Voor topsporters verbetert de therapie de prestaties, de bloedtoevoer wordt tijdens een behandeling namelijk gestimuleerd waardoor er meer zuurstof de spieren kan bereiken en meer uit de spieren gehaald kan worden.