Quadrivas

De Quadrivas Therapy is een zeer intensieve massagetherapie die ingezet wordt om het zelfherstellende vermogen in de verschillende weefsellagen over het hele lichaam, respectievelijk de huid, het onderhuids bindweefsel, de spieren, bloedvaten, lymfeklieren/vaten en zelfs het botvlies te activeren en al deze weefsellagen (weer) gezond te maken. Tijdens de massage worden intensieve diepe schraap- en aanhaaktechnieken afgewisseld. Hiermee is de therapeut in staat om weefsel te ‘ontwarren’ en te ‘openen’: de micro- en macrocirculatie wordt geactiveerd en de weefsels raken beter doorbloed. Dit heeft een genezend en afslankend effect en remt de vorming van nieuwe vet- en vochtafzetting. Spieren, gewrichten en banden worden soepeler. Afvalstoffen en overtollig vet worden door het lichaam opgeruimd. Het lichaam komt in goede conditie en krijgt zijn oorspronkelijke vormen terug.

 

Meer weten over Quadrivas?

Word je van het kastje naar de muur gestuurd? Weet je huisarts geen raad met je klachten. Of heb je al vanalles geprobeerd zonder resultaat? Informeer dan eens naar Quadrivas Therapie:

Door Quadrivas Therapy is jouw eigen lichaam in staat de diverse klachten, die vaak al voor langere tijd spelen en ontstaan door een slecht vatenstelsel, te laten herstellen. De therapie spreekt je lichaamseigen kracht aan zodat het lichaam zijn normale functioneren weer op kan pakken. Het is een innovatieve manuele therapie die vooral medisch en maar ook cosmetisch toepasbaar is. De therapie werkt afslankend, genezend en bloeddrukverlagend. De Quadrivas Therapy kan bij zeer verschillende aandoeningen worden ingezet, maar wij behandelen voornamelijk vrouwen die last hebben van lipoedeem, vasculaire insufficiëntie en overgewicht.